ÁSZF

A jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban „ÁSZF”) célja, hogy a www.serebro.hu, online áruházban (a továbbiakban „webshop”) történő vásárlás szabályait és feltételeit rögzítse.

A webshopban történő vásárláshoz regisztráció szükséges. Ön a regisztrációval elismeri, hogy a jelen ÁSZF-et elolvasta és az abban foglaltakkal egyetért.

1. A webshop üzemeltetője

A webshop üzemeltetője a Serebro Kft. (a továbbiakban „Serebro”), melynek adatai a következők:

Név: 

Serebro Kft.

Székhely: 

6000 Kecskemét Korona u. 2.

Cégjegyzékszám:

13-09-128993

Adószám:   

14775732-2-03

Közösségi adószám:   

HU14775732213 

Bankszámlaszám: 

11732002-20423661-00000000

Web: 

www.serebro.hu

Ügyfélszolgálat

0620 946 28 10

E-mail:

serebroekszer@gmail.com
 

 

2. Regisztráció

A webshopban történő vásárláshoz regisztrációra van szükség, ahol az alábbi adatait kell megadnia:

 • Keresztnév
 • Vezetéknév
 • E-mail cím
 • Telefonszám
 • Fax, ha van

A számla kiállításához szükségünk lesz a számlázási adataira is.

 • Cég vagy az Ön neve
 • Utca, házszám
 • Irányítószám
 • Város
 • Ország
 • Állam / Megye

Ezek után meg kell adnia jelszavát, végezetül eldöntheti, hogy feliratkozik hírleveleünkre.

2.1 Hírlevél

Hírlevelünkben bemutatjuk készítőinket, márkáinkat, bemutatjuk újdonságainkat és információt küldünk az akcióinkról. A hírlevélről bármikor leiratkozhat belépés után, vagy küldje vissza a kapott levelet a következő email címre: serebroekszer@gmail.com

A regisztrációval Ön kijelenti, hogy cselekvőképes, a rendelés megtételére jogosult.

A regisztráció során megadott adatait a vonatkozó adatvédelmi jogszabályok szerint megőrizzük és harmadik személyeknek nem szolgáltatjuk ki. A rendelés során megadott adatai a szállító részére a kiszállítás érdekében, célhoz kötötten kerülnek átadásra.
Szintén a regisztráció folyamán eldöntheti, hogy igényt tart-e hírlevelünkre, amelynek beállítását a fiókjába belépve bármikor módosíthatja.

3. A szerződés tárgyának lényeges jellemzői

Valamennyi termék mellett megtalálja annak részletes leírását, valamint a fizetendő vételárat. Ezek az árak a webshop eladási árai. Magyarországon ez a bruttó árat jelenti. Külföldi vásárlás esetén a különböző járulékos költségek minden esetben a vásárlót terhelik, legyen az például bármiféle adó, vagy vám, a teljesség igénye nélkül. Amennyiben további kérdései lennének, keressen meg bennünket elérhetőségeinken.

4. Rendelés

Ön a webshopban lévő termékeket (a továbbiakban „Termékek”) a webshopon keresztül rendelheti meg. A megrendelés beérkezését a rendszer automatikusan azonnal visszaigazolja:

Megrendelésed sikeresen felvettük! A megrendelt termékek 1-3 munkanapon belül érkeznek meg rendeltetési helyükre.
Korábbi rendeléseid a "Fiókom" oldalon a "Korábbi rendelések" hivatkozásra kattintással tekintheted meg.
Kérünk, hogy az esetlegesen felmerülő kérdéseidet, a"Kapcsolat" menüpont alatt tedd föl.</p><p>
Köszönjük, hogy nálunk vásároltál!

A megrendelés rögzítéséről, és a szállítás várható időpontjáról 24 órán belül e-mailben tájékoztatást („visszaigazolás”) küldünk. Rendelése ezen visszaigazolással válik véglegessé, azaz Cégünk ezen visszaigazolással – és a vételár megfizetésével - válik kötelezetté a Termék leszállítására.

A megrendelések feldolgozása és kiszállítása hétköznapokon történik, hétvégén a szállítás szünetel.

A Serebro fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a regisztráció adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse. A megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem törölhető. A megrendelés visszavonását a vásárló vevőszolgálatunkon,elektronikus levelezési címen illetve telefonon teheti meg a megrendelés visszaigazolásától számított 24 órán belül.

5. Szállítási határidő

A szállítási határidő mindig az adott rendelés függvénye, átlagosan 1-4 munkanap között mozog. A MPL a szállítást, minden hétköznap 15:30-ig leadott megrendelést 1 munkanap alatt házhoz szállítunk. A MPL házhozszállítás hétvégén és ünnepnapokon szünetel. Ha Önnek sürgősen kell a termék, az MPL csomagküldő szolgálatnál van lehetőség, hogy munkanapokon 12:00-ig kiszállítsák a csomagot, ez 700 Ft többletköltséget jelent, amely a vásárlót terheli.

Amennyiben a Termék nem érkezik meg Önhöz a megjelölt időpontig, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, a problémát azonnal kezeljük!

6. Szállítási költségek

A szállítási díjat értékhatár nélkül mi fizetjük. A minimális rendelési érték 6000Ft.

Amennyiben a megrendelt termék mégsem felel meg elképzelésének, 14 munkanapon belül indoklás nélkül cseréljük vagy visszavásároljuk azt. Visszavásárlás esetén 1000 Ft szállítási költséget vonunk le a termék árából. Csere esetén a kiválasztott terméket 1000 Ft szállítási költség terheli (személyes átvétel esetén természetesen díjtalan). A csere és visszavásárlás feltétele, hogy a termék eredeti állapotában és csomagolásában, visszakerüljön üzletünkbe 14 napon belül.  

7. A vásárló megtekintési kötelezettsége

A Termék átvételekor köteles a leszállított Termékek mennyiségét és csomagolását ellenőrizni. A mennyiséggel illetőleg olyan, a termék csomagolását is érintő károsodásokkal kapcsolatos észrevételeket, melyek az átvételkor megfelelő gondossággal észlelhetőek, csak akkor tudunk elfogadni, ha azt a szállítónak jelzik.

Amennyiben a csomagolást sérültnek ítéli, bontsa fel a csomagot és ellenőrizze az áru épségét!

Sérülés esetén kérjük, vetessen fel jegyzőkönyvet a szállítóval.

A Termék átvételét követően csak olyan hibákra vonatkozó észrevételeket tudjuk elfogadni, amely az átvételkor megfelelő gondosság esetén sem volt észlelhető.

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:

E-mail:

Telefon: 

serebroekszer@gmail.com

+36209462810

 

 

8. A vételár megfizetése

Magyarországon a következő fizetési módok közül választhat:

a. Banki átutalással:
Amennyiben a banki átutalást választja, kérjük utalja át a teljes vételárat a visszaigazolásban vagy a jelen ÁSZF 1. pontjában megjelölt bankszámlaszámra. A megrendelt Termék kiszállítására a vételár a bankszámlánkon történő jóváírását követően kerül sor, ezért kérjük, a vételárat a visszaigazolás kézhezvételétől számított 3 banki napon belül elutalni szíveskedjék. Későbbi utalás esetén a szállítási határidő meghosszabbodik.
Banki átutalás esetén a közleményben adja meg a megrendelt termék nevét!

b. Utánvét:

Amennyiben utánvéttel szeretné a termék vételárát kiegyenlíteni, akkor a termék átvételekor kell fizetnie készpénzzel, vagy ha van rá lehetőség bankkártyával.

9. Szavatosság / Jótállás

Célunk, hogy vásárlóink elvárásait túlteljesítsük, különös figyelmet fordítva az esetleges reklamációkra.
Ennek szellemében minden problémás esetet a lehetőség szerint a legrövidebb idő alatt igyekszünk orvosolni.

Amennyiben a kiszálított termékkel kapcsolatban valamilyen hibát vagy azon sérülést észlel, mihamarabb lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. (telefon és e-mail) 
Kérjük vásárlóinkat, hogy a csomagot a futár előtt bontsa fel és ellenőrizze tartalmának sértetlenségét!
Amennyiben a termékről felbontás után kiderül, hogy sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, 
vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral. A sérült termékek cseréjét a lehet legrövidebb határidővel díjmentesen lebonyolítjuk.

A szavatosság megszűnik, ha a hiba oka szakszerűtlen kezelés vagy nem rendeltetésszerű használat.

10. Elállás

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet szerinti elállási jogát a termék kézhezvételének napjától számított 14 munkanap elteltéig írásban gyakorolhatja, a Termék egyidejűleg történő visszaküldésével.

A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Cégünk azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését, a termék károsodása esetén a csökentett vételár kerül visszafizetésre.

Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen a szállító részére visszajuttatni, az elállási jog nem gyakorolható.

A vételár visszafizetésére a termék visszaküldésétől számított 14 napon belül átutalással kerül sor a vevő által megadott bankszámlaszámra.

© 2009-2018. Serebro Ékszerüzlet