Bering férfi óra 11938-000

Bering férfi óra 11938-000

39,900Ft
Cikkszám: 11938-000
Elérhetőség: 1
Db:

Vízállóság: 30 M, azaz 3 BAR nyomásig cseppálló. Az óra a fröccsenő víz ellen védett, de úszni, fürdeni nem szabad az órában. Megfelel az ISO2281 / DIN8310 szabványban leírtaknak.

Üveg: Az óra üvege karcmentes Zafír kristályüveg. A MOSH keménységi táblázat skáláján 9-es keménységű Zafír kristályüveg teljesen karcálló.

Szerkezet: Az óra szerkezete elemmel működik. Az elem várható élettartama 2-3 év, ez függ az óra funkcióitól, és a funkciók használatának gyakoriságától..

Tok anyaga: Nemesacél tokozás (316L rozsdamentes acél)

Tok színe: Az óra tokja ezüst színű. A tok anyaga maga van polírozva, ezért a kopás szinte kizárt. Természetes karcok lehetnek a felületen, a mindennapi használatból adódóan, de azok polírozással eltüntethetők.

Tok alakja: Kerek

Kijelzés: Analóg

Számlap Színe: Világos

Funkciók: Egyszerű dátum kijelzés.

Csat színe: Az óra csat része ezüst színű.

Nem: Férfi modell

Garancia: 3 év garancia. A szervizek listáját a Garancia, és Szerviz menüpontban találja.

Csat anyaga: Nemesacél

Tok mérete: 38 mm

Caliber: Miyota Corp.

Termék: Karóra

Csat szín kombináció: Egyszínű

Köves: Nem

Stílus: Divatos

Csat típusa: Fémcsat

Amennyiben a megrendelt termék mégsem felel meg elképzelésednek, 8 munkanapon belül indoklás nélkül cseréljük vagy visszavásároljuk azt. Visszavásárlás esetén 1500 Ft szállítási költséget vonunk le a termék árából. Csere esetén a kiválasztott terméket 1500 Ft szállítási költség terheli (személyes átvétel esetén természetesen díjtalan). A csere és visszavásárlás feltétele, hogy a termék eredeti állapotában és csomagolásában, számlával együtt visszakerüljön üzletünkbe 10 napon belül.

© 2009-2018. Serebro Ékszerüzlet