Pandora repülő 790561

Pandora repülő 790561

7,900Ft
Márka: PANDORA
Cikkszám: 790561
Elérhetőség: 1
Db:

Mi az Ön története?

A MOMENTS koncepció a kombinálás, az alkotás és az egyedi önkifejezés megalkotása, amellyel elárulja stílusát és megosztja személyes történetét. Kezdje el egy ezüst, arany vagy kéttónusú karkötővel, majd fűzze fel rá kedvenc charmjait a több mint 600 darab gyönyörű nemesfém, muranoi üveg és fa charm kollekciónkból. Vegyen részt a PANDORA karkötő tervezésében és viselje büszkén a felejthetetlen pillanatok emlékét. Ezzel kifejezheti különleges személyiségét és szerettei mindenhová elkisérik.

Kézzel befejezett és eredeti...

Talán csak egy apró részlet - de az ördög a részletekben lakik! Ezért a PANDORA különös figyelmet fordít a részletekre. A charm minden kis része és mintája egyesével ellenőrzésen megy keresztül, mielött kikerül aranyműveseink kezéből. Csak 14 és 18 karátos aranyat, sterling ezüstöt és precízen kiválogatott köveket használunk, amikor az évszázados arany mesterséget a modern gondolkodással és gyönyörű ékszerterveinkkel ötvözzük.

Szeretettel Önnek:

 

Amennyiben a megrendelt termék mégsem felel meg elképzelésednek, 8 munkanapon belül indoklás nélkül cseréljük vagy visszavásároljuk azt. Visszavásárlás esetén 1500 Ft szállítási költséget vonunk le a termék árából. Csere esetén a kiválasztott terméket 1500 Ft szállítási költség terheli (személyes átvétel esetén természetesen díjtalan). A csere és visszavásárlás feltétele, hogy a termék eredeti állapotában és csomagolásában, számlával együtt visszakerüljön üzletünkbe 10 napon belül.

© 2009-2018. Serebro Ékszerüzlet