Pandora ezüst karkötő  590702HV

Pandora ezüst karkötő 590702HV

17,500Ft
Márka: PANDORA
Cikkszám: 590702HV
Elérhetőség: 35
Db:

Lehetséges választások

* méret:

Méret választás:

Körülbelül, 2-2,5 cm-rel kell nagyobb karkötőt választani a csukló körméreténél, attól függően, hogy a jövőben teli, esetleg félig szeretnénk megtölteni karkötőnket.
Példaként, egy kb. 16,5 cm-es csuklóra egy 19cm-es karkötő kell, ha teljesen körbe van fűzve medállal.

További segítségért forduljon hozzánk bizalommal, Tel.: +3620/946-28-10
Az akció részletei:Mi az Ön története?

A MOMENTS koncepció a kombinálás, az alkotás és az egyedi önkifejezés megalkotása, amellyel elárulja stílusát és megosztja személyes történetét. Kezdje el egy ezüst, arany vagy kéttónusú karkötővel, majd fűzze fel rá kedvenc charmjait a több mint 600 darab gyönyörű nemesfém, muranoi üveg és fa charm kollekciónkból. Vegyen részt a PANDORA karkötő tervezésében és viselje büszkén a felejthetetlen pillanatok emlékét. Ezzel kifejezheti különleges személyiségét és szerettei mindenhová elkisérik.

Kézzel befejezett és eredeti...

Talán csak egy apró részlet - de az ördög a részletekben lakik! Ezért a PANDORA különös figyelmet fordít a részletekre. A charm minden kis része és mintája egyesével ellenőrzésen megy keresztül, mielött kikerül aranyműveseink kezéből. Csak 14 és 18 karátos aranyat, sterling ezüstöt és precízen kiválogatott köveket használunk, amikor az évszázados arany mesterséget a modern gondolkodással és gyönyörű ékszerterveinkkel ötvözzük.

Szeretettel Önnek:

 

Amennyiben a megrendelt termék mégsem felel meg elképzelésednek, 8 munkanapon belül indoklás nélkül cseréljük vagy visszavásároljuk azt. Visszavásárlás esetén 1500 Ft szállítási költséget vonunk le a termék árából. Csere esetén a kiválasztott terméket 1500 Ft szállítási költség terheli (személyes átvétel esetén természetesen díjtalan). A csere és visszavásárlás feltétele, hogy a termék eredeti állapotában és csomagolásában, számlával együtt visszakerüljön üzletünkbe 10 napon belül.

Kapcsolódó termékek

© 2009-2018. Serebro Ékszerüzlet