Paul Hewitt dupla soros barna bőr karkötő rozé csattal PH-WB-R-22

Paul Hewitt dupla soros barna bőr karkötő rozé csattal PH-WB-R-22

19,900Ft
Márka: Paul Hewitt
Cikkszám: PH-WB-R-22
Elérhetőség: 1
Db:

Lehetséges választások

* ph_méret:

Ékszer típus: Karkötő

Nem: Férfi,Női

Az ékszer alapanyaga: Bőr

Az kapocs anyaga: több fém ötvözetéből készül pl.: sárgaréz, cink, alumínium. Ezt követően egy kopásálló réteg kerül a csartra, amely egyben az csat színét is adja.

A kapocs formája: horgony

Csomagolás: Paul Hewitt gyári doboz

Márkák: Paul Hewitt

Az ékszer alapszíne: barna

A Paul Hewitt 2009 –óta készít Preppy stílusú órákat és kiegészítőket, szigorúan a stílus szabályainak megfelelően. Kifogástalan anyaghasználat, finom részletek és különleges formák… ilyen a PHREPS is, ami minő véletlen a márka legsikeresebb karkötőének a neve.

A PHREPS egy unisex karkötő több méretben, rengeteg színkombinációban. Még ha sokan nem is érezzük magunkénak a stílust ez, akkor is az idei nyár MUST HAVE darabja.

Amennyiben a megrendelt termék mégsem felel meg elképzelésednek, 8 munkanapon belül indoklás nélkül cseréljük vagy visszavásároljuk azt. Visszavásárlás esetén 1500 Ft szállítási költséget vonunk le a termék árából. Csere esetén a kiválasztott terméket 1500 Ft szállítási költség terheli (személyes átvétel esetén természetesen díjtalan). A csere és visszavásárlás feltétele, hogy a termék eredeti állapotában és csomagolásában, számlával együtt visszakerüljön üzletünkbe 10 napon belül.

© 2009-2018. Serebro Ékszerüzlet