Rólunk

Napjainkban az ékszerdivat területén új irány van kialakulóban. Az ékszer anyaga mellett a megmunkálás minősége, a dizájn és a márkaimázs is előtérbe került. Üzletünk kínálatát ennek a világméretű trendnek megfelelően alakítottuk ki. 

A Serebro ékszerüzletben hat világmárka óra és ékszerkínálatából választhat minden korosztály és nem képviselője, akár alkalmi akár hétköznapi viseletről legyen szó.

Forgalmazott márkáink: Daniel WellingtonThomas Sabo, Calvin Klein, Pandora, Qudo, Arany tetoválás,

Vásárlóink még magasabb szintű kiszolgálása érdekében 2010 júliusában létrehoztuk webshopunkat ahol minden általunk forgalmazott márka kínálata elérhető.

Minden hétköznap 15:30-ig leadott megrendelést, 1 munkanap alatt házhoz szállítjuk!

A megrendelt terméket a MPL Futárszolgálat szállítja. A fizetés utánvettel vagy előre utalással történhet. A szállítási díjat értékhatár nélkül mi fizetjük amennyiben a rendelés összege eléri a minimális 6000 Ft-ot.

Az akciós termékek rendelése esetében a szállítási költség 1000Ft, melyet a vásárló fizet.

Köszönjük megértésüket!

Amennyiben a megrendelt termék mégsem felel meg elképzelésének, 14 munkanapon belül indoklás nélkül cseréljük vagy visszavásároljuk.  A csere és visszavásárlás feltétele, hogy a termék eredeti állapotában és csomagolásában, visszakerüljön üzletünkbe 14 napon belül. Csere esetén 1000 Ft szállítási költséget számítunk fel.

Kérdés esetén, telefonos ügyfélszolgálatunk a 06 20 946 2810-es számon hétfőtől-szombatig 10:00 és 20:00 óra között vasárnap 10:00-18:00 óra között.

© 2009-2018. Serebro Ékszerüzlet