Thomas Sabo többszínű karkötő X0188-581-7

Thomas Sabo többszínű karkötő X0188-581-7

10,500Ft
Márka: Thomas Sabo
Cikkszám: X0188-581-7
Elérhetőség: 24
Db:

Lehetséges választások

* méret_2015_ts_karkoto:

Ez a termék nagyobb, mint a régi X0035-ös obszidián charm karkötő, így ha például abból M-es méret kellett, ebből az S-es ajánlott!

Thomas Sabo többszínű karkötő,

Anyaga: 925-ös Sterling ezüst; hematit; rózsakvarc; tenyésztett édesvizi gyöngy
Méret: 0.9 cm
 


Thomas Sabo Charm Club kollekció 2013 ősz/tél!

Az idei őszi/téli kollekció darabjait a rózsaarany és ezüst színek jellemzik. 41 új charmal és 5 új karkötővel bővült a választék.

Az állat motívumok mellett – cica, kutya, bagoly, fecske, denevér – megjelent a Glam & Soul kollekció nagysikerű motívuma is a barokk medál, melyet megtaláltok ezüst, rózsaarany, köves és kő nélküli változatban is. Természetesen ezek mellett rengeteg csodaszép medált találunk.

Az új karkötők között a hematit gyönyörű grafitszürke színben pompázik, és többféle gyöngyből kombinált darab is megjelent. Amit pedig sokak vártak már, a klasszikus Thomas Sabo karlánc most már rózsaarany változatban is megtalálható.

Keverd bátran a különböző fémeket, karkötőket, charmokat, hogy Te is egyedi kollekciót állíthass össze magadnak!


Megnézem a 2013-as őszi/téli Charm Club kollekciót!

Megnézem az összes Charm Club medált!

Minden termékünket eredeti Thomas Sabo csomagolásban szállítunk!

A szállításról itt olvashat!

Amennyiben a megrendelt termék mégsem felel meg elképzelésednek, 8 munkanapon belül indoklás nélkül cseréljük vagy visszavásároljuk azt. Visszavásárlás esetén 1500 Ft szállítási költséget vonunk le a termék árából. Csere esetén a kiválasztott terméket 1500 Ft szállítási költség terheli (személyes átvétel esetén természetesen díjtalan). A csere és visszavásárlás feltétele, hogy a termék eredeti állapotában és csomagolásában, számlával együtt visszakerüljön üzletünkbe 10 napon belül.

© 2009-2018. Serebro Ékszerüzlet