Thomas Sabo kerek türkiz charm karkötő X0192-404-17

Thomas Sabo kerek türkiz charm karkötő X0192-404-17

10,900Ft7,630Ft
Márka: Thomas Sabo
Cikkszám: X0192-404-17
Elérhetőség: 1
Db:

Lehetséges választások

* méret_2015_ts_karkoto:

Az akciós termékek rendelése esetében a szállítási költség 1000Ft, melyet a vásárló fizet.

Köszönjük megértésüket!

Ez a termék nagyobb, mint a régi X0035-ös obszidián charm karkötő, így ha például abból M-es méret kellett, ebből az S-es ajánlott!

Kő karkötő, rekonstruált türkizből és 925 ezüstből. Minden kő és gyöngy karkötő rugalmas nylon zsinórra van felfűzve így könnyen felhúzhatja csuklójára. Négyféle méretben, S-től XL. A karkötőkön Thomas Sabo logóval ellátott medáltartó van, melyre akár 3 medál is csatlakoztatható. (Szélesség: 1.0 cm)

 

Ékszer ABC-nkben további információkat talál az türkizről:

http://www.serebro.hu/index.php?route=information/information&path=3&information_id=44

Charm up your life! Ki gondolta volna, hogy a gyűjtögetés is lehet divatos és szexi?! A Charm Club kollekcióval, Thomas Sabo-nak sikerült a charm karkötő varázsát olyan szintre emelnie, hogy mára már kultikus státuszú, kötelező kiegészítő darabnak számít. Legyen szerencse charm, emlék, ajándék vagy személyes divat jelkép: a Charmok kifejezik az életszemléletünket, irányultságunkat, élményeinket, egy titkos álmot, a szenvedélyünket vagy mániánkat. Egész történeteket alkotnak, mindig újat – egy életen át. A Charm Club gyűjtemény, jelenleg 450 medálból áll melyeket gyűjtheted a karkötőre, nyakláncra, órára vagy mobiltelefonra – a kollekció folyamatosan új és izgalmas alkotásokkal bővül. A kreativitásodnak és egyéniségednek soha nem szab határt.

Amennyiben a megrendelt termék mégsem felel meg elképzelésednek, 8 munkanapon belül indoklás nélkül cseréljük vagy visszavásároljuk azt. Visszavásárlás esetén 1500 Ft szállítási költséget vonunk le a termék árából. Csere esetén a kiválasztott terméket 1500 Ft szállítási költség terheli (személyes átvétel esetén természetesen díjtalan). A csere és visszavásárlás feltétele, hogy a termék eredeti állapotában és csomagolásában, számlával együtt visszakerüljön üzletünkbe 10 napon belül.

© 2009-2018. Serebro Ékszerüzlet