Thomas Sabo gyöngy pont fülbevaló H1431-028-14

Thomas Sabo gyöngy pont fülbevaló H1431-028-14

15,200Ft
Márka: Thomas Sabo
Cikkszám: H1431-028-14
Elérhetőség: Nem kapható
Db:

The trend is our friend – vagyis a trend a barátunk.

Ezzel a mottóval összhangban, a Thomas Sabo Sterling Silver kollekció darabjai mindig az aktuális ékszerdivat előtt járnak. Mindig egy kicsit frissebbek, pimaszabbak és szabadabbak, mint a jól ismert luxusmárkák. A Thomas Sabo ezzel a különleges trend és tervezői tehetséggel alkot kiváló minőségű 925 ezüstből, kézműves munkával és kézzel foglalt cirkónia kövekkel díszített egyedi ezüst ékszereket (nyakláncokat, karkötőket, fülbevalókat, mandzsettagombokat, gyűrűket és még sok minden mást) ami legmagasabb esztétikai és minőségi követelményeket is kielégíti.
A Thomas Sabo Sterling Silver kollekción belül három különböző termékcsoport létezik: „Seasonal” a szerelem, a divat és életmód motívumai az aktuális trendnek megfelelően, „Rebel at heart” a Rock 'n' Roll, motoros és lázadó stílus jegyeit hordozza magán és a „Classic” kollekció ami a hűvös elegancia és a maximális csillogás megtestesítője.
Thomas Sabo Ezüst - designer ékszer túl minden határon.

édesvizi tenyésztett gyöngy

Amennyiben a megrendelt termék mégsem felel meg elképzelésednek, 8 munkanapon belül indoklás nélkül cseréljük vagy visszavásároljuk azt. Visszavásárlás esetén 1500 Ft szállítási költséget vonunk le a termék árából. Csere esetén a kiválasztott terméket 1500 Ft szállítási költség terheli (személyes átvétel esetén természetesen díjtalan). A csere és visszavásárlás feltétele, hogy a termék eredeti állapotában és csomagolásában, számlával együtt visszakerüljön üzletünkbe 10 napon belül.

© 2009-2018. Serebro Ékszerüzlet